Dani Alves veu molt difícil que Neymar marxi del PSG aquest estiu
Futbol internacional

Alves: "Apostaria la Torre Eiffel que Neymar es queda al PSG"

El lateral brasiler assegura en una entrevista a l'ESPN que va tenir en un 95% tancat el seu fitxatge pel Reial Madrid però que va poder canviar la història amb el Barça i veu molt difícil que el seu compatriota se'n vagi del club francès aquest estiu

Actualitzat

El jugador de París Saint-Germain Dani Alves ha assegurat en una entrevista a l'ESPN que en el passat va estar en un "95 per cent" a prop de signar pel Reial Madrid però que celebra i agraeix no haver estat jugador madridista ja que així va poder "canviar la història" en el FC Barcelona, ​​mentre que, d'altra banda, creu que el seu company i compatriota Neymar seguirà a París.

"Vaig estar molt a prop de signar pel Reial Madrid, però el destí es va ficar pel mig. I va dir que la meva història es faria al Barcelona, ​​com havia somiat de nen. I has de fer els somnis realitat, no els malsons. Agraeixo haver pogut evitar anar al Madrid i poder signar pel Barça. El Madrid era un equip guanyador i no estava disposat a anar-hi a mantenir l''status quo'. Era més excitant construir el que vam fer a Barcelona. Havíem de canviar la història i ho vam fer", ha explicat.

"Ho tenia fet amb el Madrid al 95 per cent, però Del Nido és un tipus molt dur. També es va ficar pel mig el Chelsea i van començar a jugar. Del Nido els deia a uns que els altres pagarien més que ells, vaig haver de prendre una decisió i em vaig quedar al Sevilla ", ha revelat sobre com va ser el procés.

D'altra banda, el lateral brasiler veu "molt difícil" que Neymar, company al PSG, pugui tornar al FC Barcelona. "La gent del Barça, crec, no estarà disposada a reconèixer que el necessiten. Viuen de l'ego i això és un problema, no pots anar a cap costat guiat pel teu ego ni deixar que dicti la teva vida. El Barça té aquest problema i això ja l'allunya del Barça. Quin equip no necessita Ney? Tots el necessiten", ha argumentat.

Alves també té clar que el seu compatriota no anirà al Reial Madrid i veu complicada la seva renovació amb el PSG.

"Si el Reial Madrid em cridés ara, diria que no. I si em truquen per preguntar-me per Neymar, diria que no també. Apostaria la Torre Eiffel al fet que es queda al PSG. Ara mateix, no. El PSG sap que vull anar en una direcció i que vull ajudar el club a canviar la seva història, però no sé si és el que volen ells. Puc contribuir molt dins el PSG, però si no podem arribar a un acord, ja veurem ", ha advertit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut