Morata, incrèdul després de veure com li anul·laven fins a tres gols per fora de joc (Massimo Pinca / Reuters)
Lliga de Campions

Álvaro Morata viu un malson amb el VAR i li anul·len un hat-trick per fora de joc

A la temporada 2016-17 i vestint la samarreta del Reial Madrid, al davanter de la Juventus també li van anul·lar un hat-trick per fora de joc en un partit contra la UD Las Palmas que va acabar amb empat a 3

David CarballoActualitzat

Álvaro Morata va ser un dels protagonistes indiscutibles del partit entre la Juventus i el Barça. El davanter madrileny del conjunt italià va batre fins a tres vegades la porteria de Neto i va veure com el VAR li anul·lava els tres gols per fora de joc. Una situació gairebé insòlita, però que no és la primera vegada que li passa al futbolista de la Juve en un partit oficial.

A la temporada 2016-17 i vestint la samarreta del Reial Madrid, a Morata també li van anul·lar un hat-trick per fora de joc en un partit contra la UD Las Palmas que va acabar amb empat a 3. En aquella ocasió encara no existia el videoarbitratge i per tant, segurament alguns dels gols haurien pujat al marcador si s'hagués fet la revisió arbitral.

Morata no oblidarà mai el duel de Champions contra els blaugrana, ja que tot i la seva bona actuació els seus gols no van pujar al marcador per trobar-se en posició antireglamentària. El malson de Morata amb el VAR no és nou, ja que en els últims 10 mesos de competició li han anul·lat fins a 11 gols pel mateix motiu. Unes estadístiques que demostren que el 9 de la Juve sempre viu al límit del fora de joc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut