Espanyol

Álvaro González: "Cal afrontar el calendari amb confiança després d'una victòria i un bon partit a Vila-real"

El defensa també ha parlat de la situació de la plantilla i ha explicat que se sent important i respectat pels companys

Actualitzat

El central de l'Espanyol Álvaro González ha comparegut aquest divendres davant els mitjans i ha parlat sobre el difícil calendari que afronta el conjunt blanc-i-blau, però que l'equip es mostra confiat en les seves possibilitats. "Cal afrontar el calendari amb confiança després d'una primera victòria, a casa contra el Getafe la primera jornada, i d'uns bons 70 minuts contra el Vila-real", ha explicat Álvaro.

El pròxim partit de l'Espanyol és contra el Reial Madrid a Cornellà - el Prat. El defensa ha analitzat que "haurem de fer-ho tot perfecte contra el Madrid. En els següents partits, si estem bé, podem fer mal al rival". Després de la visita del conjunt blanc, l'equip de Sergio González visitarà la Reial Societat a Anoeta i rebrà el València al seu estadi.

Álvaro ha parlat de la situació de la plantilla i remarca que es sent "important i respectat" pels companys. El jugador ha comentat que "en aquest equip la clau és el grup fort que hi ha, la pinya del vestidor i que l'equip és generós en els esforços. El vestuari és la peça clau en aquest equip i ens hem de sentir forts, com l'any passat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut