Bautista, el millor a Tailàndia
Superbikes

Álvaro Baustista s'ha imposat en la segona cursa i en l'esprint del Campionat del Món de superbike

El pilot de Talavera de la Reina s'ha convertit en el primer a aconseguir guanyar les sis primeres carreres des que el britànic Neil Hodgson ho va aconseguir el 2003

Actualitzat

Álvaro Bautista (Ducati) continua guanyant-ho tot des que va debutar en el Campionat del Món de superbike. A Tailàndia ho ha tornat a fer, i després de guanyar la primera cursa de dissabte, aquest diumenge també s'ha imposat a l'esprint i a la segona cursa.

La cursa esprint s'ha hagut d'escurçar per l'aparició de la bandera vermella després dels sis primers revolts. En el tercer revolt del traçat d'esprint han caigut el tailandès Thitipong Warokorn (Kawasaki) i el britànic Leon Camier (Honda), i s'ha donat per acabada la prova. El pilot d'Irlanda del Nord Jonathan Rea (Kawasaki) i el britànic Alex Lowes (Yamaha) han completat el podi en la cursa esprint.

A la cursa 2, Bautista s'ha adjudicat un rècord. El pilot de Talavera de la Reina s'ha convertit en el primer a aconseguir guanyar les sis primeres carreres des que el britànic Neil Hodgson ho va aconseguir el 2003. Bautista ha dominat la cursa des de l'inici i el vigent campió, Rea, s'ha hagut de barallar amb Lowes per acabar en segona posició. Lowes ha estat tercer.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut