Alpine: el possible canvi en contra de Fernando Alonso que sacseja la Fórmula 1
Fernando Alonso torna a estar a l'ull de l'huracà i sacseja la Fórmula 1
Fórmula 1

Alpine: el possible canvi en contra de Fernando Alonso que sacseja la Fórmula 1

L'escuderia francesa estaria valorant substituir el director de l'equip i col·locar un home que en el seu dia va criticar el pilot asturià

Redacció Esport3Actualitzat

Arriba el final de temporada de la Fórmula 1. Queden tres curses per acabar el Mundial 2021 i saber qui s'emportarà el campionat, Verstappen o Hamilton. Altres escuderies, tot i estar lluitant encara pel Mundial de constructors en molts casos, ja tenen el cap en la temporada 2022. Un d'aquests casos és el d'Alpine. L'equip de Fernando Alonso i Esteban Ocon està valorant un canvi en la seva estructura esportiva. Segons el portal especialitzat en motor AutoHebdo, l'actual director esportiu d'Alpine F1, Davide Brivo, no ha tingut una bona adaptació a la F1 en el seu primer any al món de les quatre rodes. Brivo va fer el salt des de l'equip Suzuki, a MotoGP.

El canvi de cromos seria Brivo per Otmar Szafnauer, l'actual director d'equip d'Aston Martin. La polèmica entre Szafnauer i Alonso ve des del test de pilots joves al final de la temporada passada a Abu Dhabi. L'home d'Aston Martin va criticar que es deixés participar Alonso en aquests tests que suposen una oportunitat per a pilots menys experimentats.

"Em va sorprendre que deixessin participar Fernando. Les regles són bastant clares. És un test de pilots joves i un dos cops campió del món que té gairebé 40 anys no és un pilot jove per mi".

Hi ha hagut diferents condicionants que han augmentat aquests rumors. A part de la falta d'adaptació de Brivo en el món dels monoplaces, Aston Martin ha reforçat la seva estructura esportiva amb Martin Whitmarsh, qui va ser cap d'equip de McLaren entre els anys 2009 i 2013. Szafnauer, a la seva arribada al circuit d'Interlagos (Brasil), va voler treure-li importància a l'assumpte i desviar els rumors per no interferir en aquest final de temporada.

"Donat que els rumors s'han expandit per certs llocs web, creant una espiral de desinformació, he pres la decisió proactiva de confirmar que aquests rumors són pura especulació dels mitjans i no es basen en fets."

 

 

Anar al contingut