Alphonso Davies, en un entrenament del Bayern de Munic (EFE)
Futbol

Alphonso Davies, un exrefugiat solidari

El jugador canadenc del Bayern de Munic, que va viure 5 anys en un camp de refugiats, participa en una acció benèfica impulsada per l'ACNUR

Actualitzat

Alphonso Davies té només 19 anys, però aquesta temporada s'ha consolidat com un fix en l'onze titular del Bayern de Munic. Aquest jove canadenc ha participat en una campanya de donacions per ajudar aquells que es veuen obligats a viure en un camp de refugiats, un lloc on és molt difícil mantenir les distàncies de seguretat i les mesures d'higiene necessàries per combatre el coronavirus.

Davies ha participat en un torneig virtual de futbol organitzat per l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) per ajudar els 70 milions de refugiats que hi ha al món. Es van recaptar 9.000 euros amb el partit virtual que va enfrontar el jugador del Bayern contra un altre exrefugiat, el porter de l'AC Milan, Asmir Begovic.

Alphonso Davies va passar els primers anys de la seva vida en un camp de refugiats a Ghana, on va arribar amb la seva família fugint de la guerra civil de Libèria i després, quan tenia 5 anys, va anar a viure al Canadà.

Anar al contingut