La dura confessió d'Alphonso Davies
Futbol

Alphonso Davies: ''Estic sol, soc un perdedor''

En el seu canal de Twitch, el lateral del Bayern s'ha sincerat sobre la realitat de la vida dels jugadors de futbol

Actualitzat

La vida dels futbolistes professionals està associada a sous elevats, a fama, a luxe... Però la realitat és la de l'exigència d'un calendari frenètic, entrenament físic i opinions constants per part dels aficionats i dels mitjans de comunicació. I és aquesta la que ha mostrat Alphonso Davies, jugador del Bayer de Munic i un dels millors laterals esquerra del món. En el seu canal de Twitch, el jugador ha fet una reflexió i s'ha sincerat sobre com és la seva vida, que no és tan senzilla com sembla.

Sense amics

El canadenc ha explicat que, més enllà dels entrenaments diaris, no té gaire cosa a fer en el seu dia a dia, fet que el fa sentir completament sol. El lateral del Bayern ha parlat sobre la solitud en la rutina d'un jugador professional.

''Com que no tinc família i la meva parella no viu amb mi, estic sol. És preocupant no tenir res a fer quan tots els teus amics treballen. Probablement tinc uns cinc amics. Soc un perdedor popular.''

Davies durant el partit del passat dimarts davant el FC Barcelona
Davies durant el partit davant el FC Barcelona (Reuters)

No està passant pel seu millor moment, i és per això que el jugador ha volgut ensenyar quina és la realitat de la vida d'alguns futbolistes, que té moltes coses a favor, però també té una part fosca de la qual normalment ningú es fa ressò.

''La vida dels jugadors és genial per relaxar-se i gaudir, però, després dels entrenaments, no hi ha res a fer.''


Titular al Bayern i un dels millors de l'equip, ha sorprès els seus seguidors amb aquesta dura confessió. Davies ho comentava en cert to humorístic, però no deixa de ser una reflexió preocupant per a un jugador de només 22 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut