Fórmula 1

Alonso, que es considera "un líder, però no el líder", creu que Ferrari està fent una bona feina per ser campions

Fernando Alonso ha declarat a la conferència de premsa del Wrooom 2011 que l'escuderia Ferrari està concentrada a fer una bona feina per aconseguir els títols de pilots i constructors. Alonso, que es considera "un líder, però no el líder" ha confessat que el nou Ferrari que es presentarà el pròxim 28 de gener a Maranello serà "més complex, amb més coses per fer, i això et pot fer perdre la concentració". "En el simulador, ens entrenem cada dia per familiaritzar-nos amb els botons del volant i, tot i que moltes de les funcions encara no estan operatives, es tracta d'automatitzar els moviments per quan comencin els entrenaments", ha declarat l'asturià.

Actualitzat
Alonso també ha assenyalat que el cotxe d'aquest any "incorporarà alguns canvis" que es van introduir la passada temporada i d'altres que ell mateix ha demanat "per simplificar els comandaments al volant". "L'any passat quan vaig arribar a Maranello el cotxe ja estava acabat. Els cotxes els dissenyen els enginyers, però he pogut fer alguns suggeriments per trobar-m'hi més a gust", ha explicat el bicampió del món.

Dels rivals per al Campionat del Món -aquest any n'hi haurà cinc a la sortida-, creu que Michael Schumacher serà "el més perillós". "Tot i que aquest any hagi tingut una mala temporada, és set vegades campió del món, no se li ha oblidat pilotar, no té res a perdre", ha afegit. Però també considera que l'actual campió, l'alemany Sebastian Vettel, serà un rival que caldrà tenir en compte: "El 2009 va ser subcampió i l'any passat va assolir el títol malgrat els problemes que va tenir, i podia haver-lo aconseguit quatre o cinc carreres abans. Aquesta temporada tindrà més experiència, més calma, no té res a perdre i així es condueix millor." 

A Fernando Alonso, però, li agradaria que el seu principal rival per al títol fos Felipe Massa. "Això significaria que tenim el millor cotxe", ha afirmat. Sobre l'italià Valentino Rossi, nou vegades campió del món, i el seu possible desafiament amb ell en dos i quatre rodes ha dit: "És molt simpàtic, com a pilot, excepcional, crec que el millor en la història del motociclisme, perquè no serà fàcil repetir el que ha fet. Hem tingut aquí l'oportunitat de parlar i treballar una mica i pel desembre és possible que hi hagi alguna sorpresa."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut