Alonso, al box d'Alpine durant el Gran Premi del Brasil (Reuters)
Fórmula 1

Alonso explota contra el seu company d'equip: "Gràcies al nostre amic tinc l'aleró trencat"

El pilot asturià ha perdut l'aleró després d'un incident amb Esteban Ocon i no ha pogut reprimir la ràbia per la ràdio

Redacció Esport3Actualitzat

A Fernando Alonso se li acaba la paciència amb el seu company d'equip a Alpine. En un missatge per ràdio, l'asturià ha explotat contra Esteban Ocon a la cursa esprint del Gran Premi del Brasil.

En la corba quatre de la primera volta de la cursa, el pilot francès ha entrat al límit i ha obligat Alonso a trepitjar piano. Ha estat llavors quan l'espanyol ha perdut momentàniament el control del cotxe i ha xocat contra l'Alpine del seu company.

Després, en la recta de meta, el pilot espanyol ha vist com li marxava volant l'aleró i ha perdut la paciència, explotant contra Ocon per ràdio.

"Tinc l'aleró trencat gràcies al nostre amic."

L'incident ha obligat Fernando Alonso a aturar-se a boxs i ha sortit en última posició. Finalment, l'asturià ha acabat la cursa esprint del GP del Brasil en quinzena posició i, per a sorpresa de tothom, l'han acabat sancionant amb cinc segons i dos punts de penalització.

Al finalitzar la cursa, el dos vegades campió del món ha criticat el seu company d'equip, a qui ha acusat de portar-lo al límit, amb la d'aquest dissabte, fins a tres vegades aquesta temporada.

"L'any passat vaig evitar varies vegades que em fes xocar contra el mur, i aquest any ha estat a punt de fer-ho primer a Yeda, després Hongría i ara, aquí. Al final, ha passat. Estic trist per l'equip, espero que demà pugui remuntar."

 

Anar al contingut