Fernando Alonso lluint una samarreta de "confia en el pla"
Motor

Fernando Alonso posa data a la seva retirada de la Fórmula 1

El pilot asturià es compromet a quedar-se malgrat que "el cotxe no sigui bo"

Redacció Esport3Actualitzat

Fernando Alonso ha estat l'últim convidat al podcast oficial de la Fórmula 1, Beyond the grid, uns dies després d'aconseguir el podi al Gran Premi de Qatar, una fita que feia set anys que no assolia. Durant l'entrevista ha donat una notícia molt positiva per als aficionats de la competició, quan ha anunciat: "Hi seré la temporada vinent, encara que el cotxe no sigui bo. El meu pla és continuar, com a mínim, dos o tres anys més al campionat".

 

I és que amb la nova normativa de la Fórmula 1 que entrarà en vigor la temporada que ve, el bicampió del món (2005-2006) vol sumar un tercer títol al seu palmarès.

"Tinc ganes d'un tercer campionat i faré tot el que estigui a les meves mans, i més en els pròxims anys."

 

El pilot d'Alpine F1 vol deixar un llegat sobre la pista per al dia que aparqui la competició.

"Un cop el meu pas per la Fórmula 1 s'acabi, significaria molt, en termes de llegat sobre com conduir sempre al límit, com trobar l'excel·lència en les coses que fas, tenir una alta disciplina en com corres i en la manera com enfoques la competició."

Alpine: el possible canvi en contra de Fernando Alonso que sacseja la Fórmula 1
Fernando Alonso torna a estar a l'ull de l'huracà i sacseja la Fórmula 1

Tot i l'ambició, Alonso no es mostra nerviós per la voluntat de sumar un nou títol abans de retirar-se.

"No és que estigui desesperat per aconseguir-ho i que això hagi de canviar tota la meva trajectòria o la meva manera de veure l'esport. Com he dit abans, soc una persona molt competitiva en tot el que faig. És igual si tens 19 anys o 42 o 43, és una manera de viure i una dedicació completa a l'esport. Això probablement seria el més important si no guanyo el tercer títol, aquest llegat i aquest missatge per a les generacions futures."

 

Anar al contingut