Fórmula 1

Alonso començarà a València una intensa pretemporada que inclourà 15 proves

Fernando Alonso, bicampió del món de Formula 1, començarà el dia 17 a València una intensa pretemporada amb la seva nova escuderia, McLaren, que inclourà quinze jornades d'entrenaments. Les proves serviran a Alonso i al seu nou company, el britànic Lewis Hamilton, per adaptar-se al nou monoplaça MP4-22. Abans de l'inici del Campionat del Món (el 18 de març a Austràlia), el pilot asturià i Hamilton s'entrenaran, a més de València, als circuits de Jerez, Catalunya i Bahrain.

Actualitzat

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València es prepara per a la presentació, dilluns que ve, del McLaren que la pròxima temporada pilotarà Fernando Alonso en el Mundial de F-1. Es prepara una festa amb més de 1.000 convidats, on el plat fort serà la presència del dues vegades campió del món i el seu nou monoplaça, que faran un recorregut que passarà per l'autopista del Saler i que és, en realitat, una proposta formal perque València pugui organitzar una prova del Mundial, potser el 2008.

Estrena de Ferrari

El nou Ferrari, ja sense Schumacher, s'estrenarà també dilluns a Itàlia, al circuit de Fiorano. Ara els pilots vermells són Raikkonen i Massa que, d'entrada, han fet la tradicional estrena sobre neu a Madonna di Campiglio.

Anar al contingut