Futbol

Allegri i Raúl, pendents de l'adeu de Zidane

Segons La Gazzetta dello Sport l'exentrenador de la Juventus ha rebut una oferta del Reial Madrid. El club blanc li hauria ofert un contracte per a les pròximes dues temporades, a raó de 10 milions d'euros l'any

Redacció d'Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha arribat al final de la temporada al límit de les seves forces i el seu entrenador està totalment saturat. Zinedine Zidane no ha volgut confirmar públicament, encara, la seva decisió sobre la continuïtat en el club blanc més enllà del 30 de juny. Però tot apunta que renunciarà a l'any de contracte que encara li queda, com ja va fer en l'anterior etapa a la banqueta madridista.

Pel que pugui passar, el Reial Madrid ja ha començat a moure fitxa a la recerca d'un substitut per a Zidane. L'elegit sembla ser Massimiliano Allegri, exentrenador de la Juventus de Torí, de 53 anys. El tècnic italià va abandonar la Vecchia Signora l'any 2019, després d'haver guanyat 5 lligues de forma consecutiva. Segons informa aquest dimarts el diari La Gazzetta dello Sport, Allegri ja hauria rebut una oferta de dues temporades, amb opció a una tercera, amb un sou de 10 milions d'euros l'any.

 

En qualsevol cas, l'oferta estaria vinculada a la confirmació de l'adeu de Zidane. Allegri ja ha estat objectiu de Florentino diverses vegades, però l'operació mai ha acabat de quallar.

Raúl, l'opció B

Si l'italià no arribés a un acord amb el president blanc, el següent en la llista seria Raúl González Blanco, una llegenda com a jugador. Raúl ja ha expressat públicament la seva voluntat de continuar al club, després de dirigir aquest any el Castilla.

L'exdavanter madridista és un home de la casa. Aquesta temporada ha dirigit el filial blanc, equip que va classificar per a la fase d'ascens. Raúl té una oferta damunt la taula per anar-se'n a l'Eintrach de Frankfurt, però prefereix esperar a veure com evolucionen les seves opcions de seure a la banqueta del primer equip.

ARXIVAT A:
Zidane
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut