Ali Krieger, durant un escalfament amb la selecció nord-americana (Reuters)
Futbol

Ali Krieger contesta Trump: "Les dones que no pots controlar o grapejar et fan enrabiar"

Escalada verbal entre les membres de la selecció nord-americana i el president del país a les portes dels quarts de final del Mundial

Actualitzat

L'intercanvi verbal entre l'equip de futbol femení dels Estats Units i Donald Trump continua pujant de to. Si el president nord-americà publicava una sèrie de tuits per criticar el que ell considera una falta de respecte als símbols del país per part de la capitana de la selecció, Megan Rapinoe, ara Ali Krieger, una altra jugadora de l'equip dels EUA, ha contestat al president i ho ha fet amb contundència.

"En resposta al tuit del president, ja sé que et fan enrabiar les dones que no pots controlar o grapejar, però jo estic amb Megan Rapinoe i fins aquí puc arribar. No dono suport a aquesta administració ni la seva lluita contra els ciutadans LGTBI, els immigrants i els més vulnerables."

 

 

El missatge de Krieger arriba després que Trump renyés en públic Megan Rapinoe, un cop ella s'havia negat a cantar l'himne dels Estats Units i, especialment, després que comentés en una entrevista que ella no pensava anar "a la puta Casa Blanca" en cas que guanyessin el Mundial.

"Soc un gran fan de l'equip i del futbol femení, però Megan hauria de guanyar abans de parlar! Acaba la feina! Encara no hem convidat Megan o l'equip, però ara mateix estic convidant l'equip, tant si guanya com si perd. Megan no hauria de ser irrespectuosa amb el país, la Casa Blanca o la nostra bandera, per tot el que el país ha fet per ella i per l'equip. Estigues orgullosa de la bandera que llueixes. L'equip dels Estats Units ho està fent molt bé."

 

Anar al contingut