Els jugadors algerians celebren el quart gol de Brahimi. (Foto: Reuters)
Mundial

Algèria aprofita la fragilitat defensiva de Corea del Sud per sumar una victòria que l'acosta als vuitens de final (4-2)

Algèria ha superat Corea del Sud per 4-2 en el partit de la segona jornada del grup H del Mundial, disputat a l'estadi Beira-Rio de Porto Alegre, i ha fet un pas important per classificar-se per als vuitens de final.

Islam Slimani (minut 26), Rafik Halliche (min. 28) i Abdelmoumene Djabou (min. 38) han deixat pràcticament sentenciat el partit en una primera part on la defensa sud-coreana ha demostrat una gran fragilitat.

En la represa, Heung-min Son ha retallat distàncies, però poc després Yacine Brahimi ha tornat a obrir forat culminant una gran acció ofensiva en el minut 62. Amb 4-1 en el marcador, els sud-coreans s'han abocat a l'atac i han pogut escurçar distàncies més tard per mitjà de Jacheol Koo (min. 72).

Bèlgica, ja classificada, domina el grup amb 6 punts; Algèria en té tres, mentre que Rússia i Corea del Sud en tenen un. En l'última jornada, els algerians s'enfrontaran als russos, i els belgues, als sud-coreans.