Leo Messi, decebut al final del partit de Champions contra el Chelsea (Reuters)
Futbol internacional

Alexis Sánchez confessa que va veure Messi plorant al vestidor després de fallar un penal contra el Chelsea

El jugador xilè ha revelat en una entrevista a la cadena britànica Sky Sports que va veure el crac argentí plorant al vestidor després de fallar una pena màxima que va evitar que el Barça es classifiqués per a la final de la Champions

Actualitzat

El xilè Alexis Sánchez ha revelat en una entrevista a Sky Sports amb Thierry Henry la situació que va viure al vestidor del Barça després de l'eliminatòria de semifinals de la  Champions de la temporada 2011-2012 contra el Chelsea. En el partit de tornada, el crac argentí va fallar una pena màxima que va evitar que el Barça passés a la final de la Lliga de Campions.

"Podries plorar durant un partit si perds una final, és part del futbol. Al vestidor del Barça, després del partit contra el Chelsea, vaig veure plorar Leo. Això passa perquè els jugadors ens exigim molt i això la gent no ho veu."

Alexis també ha explicat a Henry, exjugador i llegenda de l'Arsenal, per què va abandonar el club "gunner" per anar-se'n al Manchester United en aquest mercat d'hivern.

"Volia créixer, aprendre i tenir una experiència en un club nou, un club molt gran amb un escenari mundial que ho pot guanyar tot", ha assegurat.

Anar al contingut