Com ha resolt Espanya l'absència d'Alèxia Putellas?
Alèxia Putellas amb les seves companyes a la selecció espanyola
futbol

Alèxia reconeix converses per jugar el Mundial del proper estiu

Les jugadores rebels i representants federatius apropen postures, assenyala la capitana del Barça a TV3

Redacció Esport3Actualitzat

Podria no ser la pau, però sí una treva. El pols que mantenen la quinzena d'internacionals de la selecció espanyola femenina i el tècnic, Jorge Vilda, viu un relaxament de postures. La flamant guanyadora del The Best 2022, Alèxia Putellas, ha reconegut a TV3 la informació que dilluns va oferir el periodista Xavi Torres a l'"Onze". Els dos bàndols fins ara enrocats han mantingut converses per apropar posicions amb la mirada posada al Mundial de l'estiu que ve.

"El Mundial? Hi ha hagut converses, ja s'ha dit. Opcions o no? No ho sé. Personalment, estic lesionada, ja ho veurem."

El comunicat que van signar les 15 futbolistes rebels, a qui una lesionada Alèxia va donar suport, demanava canvis estructurals rellevants com a condició per tornar al combinat estatal. La resposta del seleccionador, immobilista pel que fa a les reivindicacions de les jugadores, ha estat defensar el seu càrrec i donar entrada a noms fins ara menys habituals a les seves llistes.

La Copa del Món arrenca el 20 de juliol als antípodes. Farà més d'un any de la greu lesió al genoll esquerre, precisament en una sessió amb la selecció espanyola, que va interrompre la carrera sempre ascendent de la millor jugadora del món. Ara que ja comença a albirar el seu retorn, veu que al calendari hi ressalta la gran cita d'Austràlia i Nova Zelanda.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut