Futbol

Alexia Putellas: "La final ens arriba en el moment perfecte"

La migcampista del Barça s'ha queixat de l'absència de públic en la final: "Es podia haver fet el mateix que en la masculina i així l'afició podria haver viscut amb nosaltres la final"

Josep CochActualitzat

Marta Torrejón ha estat una de les jugadores que ha comparegut en roda de premsa quan queden tres dies per a la final de la Lliga de Campions que el Barça i el Chelsea jugaran a Göteborg. La lateral blaugrana ho té clar:

"La maduresa serà molt important per afrontar la final. L'equip ha madurat molt des de Budapest. Hem fet un pas endavant i serà molt importat aquesta experiència acumulada en aquesta final".

La defensora del Barça ha lloat el treball defensiu que ha fet l'equip durant tota la temporada:

"Totes les experiències són positives, a la Lliga i a Europa. A la Lliga més perfils tècnics, a Europa les jugadores són més verticals. Però el treball defensiu és de tot l'equip i hem fet un gran treball defensiu durant tota la temporada."

La semifinal davant el PSG va ser considerada com una final anticipada, però, en cap cas, el vestidor blaugrana ha menystingut el potencial de les angleses.

"L'equip mai ha pensat que el Chelsea sigui inferior a City o PSG. Chelsea, City i PSG eren grans candidats. Vam fer un gran treball amb City i PSG, però el Chelsea serà un equip molt i molt difícil".

Caroline Graham Hansen viu un somni

Aquesta és la tercera final per a Caroline Graham Hansen -una amb el Wolfsburg, i dues amb el Barça. Per a l'extrem noruega és "un somni poder jugar una tercera final i poder fer-ho amb el Barça. Espero que diumenge puguem aixecar el trofeu."

Arribar al Barça per a l'internacional nòrdica "va ser un bon canvi. Un club amb una filosofia diferent i un gran club." Per a la davantera blaugrana la clau de la final no estarà en la velocitat dels extrems:

"No és del tot cert que els extrems tinguem la clau del partit. N'hi ha diverses en aquest partit i dependrà de les diferents situacions que es visquin durant la final".

Alexia Putellas creu que ara sí l'equip és a l'elit

Per la seva part, la migcampista Alexia Putellas ha dit:

"Se'm passa pel cap que tinc ganes que arribi diumenge, es fa llarga la setmana, però també gaudeixo del camí. La història que ens ha portat fins aquí ha estat molt bé i l'hem gaudit bastant. La diferència amb la prèvia de Budapest és com ens sentim. La final del 2019 va arribar massa d'hora, aquesta arriba en el moment perfecte. És un bon moment per donar l'empenta definitiva al futbol femení. Hem entrat més tard a l'elit, però ara ja estem al mateix nivell".

Però una de les capitanes del Barça s'ha queixat de la decisió de disputar la final sense públic:

"Tinc una queixa, ja que no és just que s'hagi de jugar la final sense públic i que s'hagi privat les aficions del Barça i del Chelsea de poder ser presents a la final. Crec que amb una mica de bona voluntat i salvaguardant tots els requisits de seguretat es podria haver jugat amb públic, tal com han fet a la final masculina."

 

ARXIVAT A:
Final Champions Göteborg
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut