Alexia Putellas en el moment de rebre la Pilota d'Or (Reuters)
Esports

Alexia Putellas i Saúl Craviotto, millors esportistes catalans del 2021

L'entrega dels guardons tindrà lloc a la 25a edició de la Festa de l'Esport Català, el 18 de gener a Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

La futbolista del Barça Alexia Putellas i el piragüista Saúl Craviotto han estat elegits com a millors esportistes catalans de l'any 2021, segons el jurat de la Festa de l'Esport Català.

Els organitzadors dels premis han distingit Alexia Putellas amb el guardó a millor esportista després d'una temporada en què ha aixecat el triplet amb el Barça (Lliga de Campions, Lliga i Copa del Rei) i ha conquerit la Pilota d'Or, entre altres guardons individuals.

Saül Craviotto es va penjar la seva quarta medalla olímpica als Jocs de Rio. Ara ja en són 5 (Reuters)

En categoria masculina, el jurat ha destacat Saúl Craviotto, que ha sumat cinc medalles olímpiques a la seva trajectòria.

El jurat ha atorgat a l'exjugador de bàsquet Pau Gasol, que aquest any ha posat punt final a la seva carrera com a professional, el premi Esportista Llegendari.

Pau Gasol
Pau Gasol en el seu comiat (FCB)

També destaca la distinció de millor entrenador per a Xavi Pascual, que l'any passat va tancar la seva reeixida etapa dirigint l'equip d'handbol del Barça amb la conquesta dels sis títols que va disputar el seu equip.

Xavi Pascual, actual entrenador del Dinamo de Bucarest (Reuters)

Els premis, organitzats per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el diari Sport i la Secretària General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, es lliuraran d'aquí un mes a l'Auditori AXA de Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut