Alexia Putellas recull el seu segon "The Best"
Alexia Putellas va recollir el seu segon "The Best"
Barça

Alèxia Putellas i Jon Rahm, guanyadors dels Premis Nacionals de l'Esport

Tot i estar lesionada, Alèxia Putellas no para de rebre premis. Recentment, va rebre el The Best a la millor jugadora i ha estat nominada als Laureus com a millor esportista

Redacció Esport3Actualitzat

La futbolista del Barça Alèxia Putellas i el golfista Jon Rahm han estat guardonats amb els premis Rei Felip i Reina Letícia, com els millors esportistes de l'any, segons la votació del jurat dels Premis Nacionals de l'Esport 2023.

Entre els mèrits d'Alèxia Putellas, les victòries a la Champions League, la Lliga i la Copa de la Reina amb el Barça, a més de guanyar la Pilota d'Or.

Tot i estar lesionada, Alèxia Putellas no para de rebre premis. Recentment, va rebre el The Best a la millor jugadora i ha estat nominada als Laureus com a millor esportista.

Per altra banda, Rahm destaca pel primer lloc al rànquing mundial de jugadors professionals de golf, una posició que va recuperar fa poques setmanes després de guanyar el Genesis Invitational, i la seva victòria a l'Open dels Estats Units i el segon lloc al Zozo Championship.

Rahm sosté el trofeu amb les mans
Rahm sosté el trofeu del Genesis Invitational (Reuters)
ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut