Alèxia Putellas mantejada per les seves companyes (Sefutbolfem)

Alexia Putellas estrena la Pilota d'Or fent-li un gol a Escòcia

Espanya, amb la flamant guanyadora de la Pilota d'Or, no ha tingut pietat d'Escòcia a la qual ha golejat per 8 a 0, en partit de classificació per al mundial 2023

Redacció EsportsActualitzat

La selecció espanyola ha derrotat per un contundent 8 a 0 Escòcia, en un partit jugat a l'estadi de La Cartuja de Sevilla, corresponent a la fase classificatòria per al mundial del 2023, que es jugarà a Austràlia i Nova Zelanda. Tot i això, l'equip que entrena Jorge Vilda ha vist com el rival estavellava una pilota al travesser al minut 3, mitjançant Abigail Harrison. Ha estat una mena d'avís que ha acabat fent fortuna perquè la "Roja" es posés les piles.

El primer gol espanyol ha arribat en el minut 20, fet per Sarriegui. Dos gols més de les blaugranes Mariona Caldentey i Aitana Bonmatí han suposat el 3 a 0 al descans. En la segona part, només un equip al camp: l'espanyol. Els gols de Sarriegi, Bonmatí, de la pilota d'or Alexia Putellas, Jennifer Hermoso i González han tancat la golejada.

Espanya ha guanyat els 5 partits que ha jugat en aquesta fase de classificació. Porta 43 gols a favor i cap en contra. Abans del partit, que han vist a l'estadi uns 1.000 espectadors, la millor futbolista del món, Alexia Putellas, ha ofert a l'afició la Pilota d'Or que va guanyar ahir a París.