Alexia Putellas i Xavi van coincidir en un campus d'estiu
Alexia Putellas i Xavi van coincidir en un campus d'estiu
Barça

Alexia Putellas, de somiar a jugar al Camp Nou a referent mundial del futbol

La de Mollet del Vallès acumula èxits cada dia que passa, amb el triplet de la temporada passada i reconeixements individuals.

Laura Brugués SalóActualitzat

Alexia Putellas va tocar la glòria del futbol quan el maig passat va aixecar la primera Champions a Göteborg, en què va contribuir marcant un dels gols de la final. Tot plegat, en una temporada històrica, la del triplet, en què també va guanyar la Lliga i la Copa de la Reina, també amb un gol seu a la final i proclamant-se millor jugadora del partit. 

Fa tres mesos ja va rebre un reconeixement individual a nivell mundial. La UEFA va premiar Alexia Putellas com a millor futbolista de l'any, tot i que no va ser present a la gala per les mesures anticovid.

Des d'aquesta temporada és la capitana del Barça i en va deixar clar el perquè al Gamper fent el millor discurs.

Alexia Putellas té l'honor de ser la primera golejadora de l'Estadi Johan Cruyff i de fer el primer gol al Camp Nou del Barça femení en el derbi contra l'Espanyol.

Alexia Putellas anava al Camp Nou i somiava jugar-hi algun dia

Aquella nena que de petita anava al Camp Nou i somiava ser futbolista, que participava en campus d'estiu amb els millors mestres del futbol, és ara un referent mundial del futbol. Tot un exemple que, si lluites, els somnis es compleixen.

Així s'ha explicat al Telenotícies Vespre

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut