Alèxia, durant l'entrevista amb els mitjans del club
Alexia, durant l'entrevista amb els mitjans del club
futbol

Alexia i el retorn de la doble Pilota d'Or: "Espero tornar a jugar aquesta temporada"

Ha entrat a la galeria de llegenda, però el dia a dia d'Alexia continua marcat per la recuperació de la greu lesió al genoll esquerre

Redacció Esport3Actualitzat

Ha assolit la categoria de llegenda guanyant la segona Pilota d'Or, gràcies a la qual ha confessat tornar-se a sentir futbolista. Però el dia a dia d'Alexia Putellas continua marcat per la recuperació de la greu lesió al genoll esquerre que es va fer a l'estiu. En una entrevista amb el canal del FC Barcelona, la molletana no es posa terminis però confia tornar aquest curs:

"Hi ha fases de la recuperació que el genoll les accepta més ràpid que altres. Per ara tot està anant bé i totes les càrregues han anat bé. Si tot va bé espero tornar jugar aquesta temporada i, si no, ens prepararem per a la següent."

Alexia, que aquest dijous ensenyarà la Pilota d'Or al públic del Camp Nou, també vol compartir la felicitat del premi amb la resta del seu equip:

"Això és un premi individual però és una felicitat de totes. El punt més fort que tinc són les meves companyes."

El seu nom ha quedat gravat a la història del futbol:

"Sé que tenir dues Pilotes d'Or és històric, però he de seguir treballant. L'altre dia em van esmentar els jugadors que en tenen més d'una i són llegendes."

"Volem que el Barça sigui encara més gran"

La capitana del FC Barcelona se sent compromesa al cent per cent amb el projecte del club i agraeix l'estima que sent de l'afició:

"Tant jugadors com jugadores anem en la mateixa direcció: volem que el Barça sigui encara més gran. Em sento molt estimada per l'afició, al Johan Cruyff, per tota la gent que estima el futbol. L'escalf que et donen és indescriptible. I, de moment, amb ells al costat hem aconseguit el ple de victòries."

Troba a faltar els partits contra el Reial Madrid. Per això promet que, encara que no pugui jugar, el 6 de novembre viatjarà amb les seves companyes a Valdebebas. I és que per molt que estigui a la graderia, el Barça és més Barça amb Alexia.

ARXIVAT A:
Pilota d'OrAlexia Putellas
Anar al contingut