Futbol

Alexia, crítica amb l'organització de la Supercopa: "Hem de donar facilitats a l'afició"

Els equips classificats van saber que Las Rozas seria la seu de la competició fa menys d'una setmana. I la Federació encara no ha fixat l'hora per a la final de torneig, prevista per diumenge

Redacció Esport3Actualitzat

En ple partit, just quan començava la segona part del Barça-Sporting Huelva de la setmana passada. Va ser aleshores quan el Barça va saber que Las Rozas seria la seu de la Supercopa d'Espanya. Els clubs participants no han tingut gaire marge per preparar tot l'operatiu abans del torneig. I encara avui, a 24 hores de la primera semifinal, no se sap l'horari de la final de diumenge. Alexia Putellas s'ha mostrat crítica.

"Hem de donar facilitats a l'afició que ens vol veure. Aquesta planificació tan a última hora no és possible. La gent es mereix que es pugui organitzar bé. El Barça ho ha fet així amb el Barça-Madrid al Camp Nou, amb dos mesos de previsió. I la gent ha respost bé."

La capitana del Barça també ha valorat l'absència de jugadores blaugranes en l'onze de la FIFA descobert durant la gala del The Best.

"Que no hi hagi cap jugadora del Barça o del Canadà, campió de l'or olímpic, deu ser falta de visibilitat. Com més oferta hi hagi, més gent podrà veure què fem al camp, i també les jugadores."

 

Alexia ha fet aquestes manifestacions just abans de la semifinal de la Supercopa contra el Reial Madrid. Ha confessat que l'eliminació en semifinals l'any passat, contra l'Atlètic de Madrid, és una espina clavada al vestidor blaugrana.

"Ens va fer molt mal aquella derrota. Així és el futbol. Hi ha molts matisos que fan que el partit es decanti cap a un cantó o un altre. Després d'aquella derrota, vam tornar a guanyar i l'any va acabar molt bé. No volem començar igual aquest 2022."

Tant la primera semifinal entre el Barça i el Madrid com la segona, que disputaran dijous l'Atlètic de Madrid i el Llevant, es podran seguir per Esport3.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut