Futbol

El Barça femení afronta amb il·lusió la semifinal de Copa contra l'Atlètic a Madrid

Alexia Putellas i Lluís Cortés afronten la semifinal de Copa contra l'Atlètic de Madrid amb la màxima il·lusió per sumar una victòria i classificar-se per a la final d'una competició de la qual són les vigents campiones

Actualitzat

Aquest cap de setmana hi ha final avançada de la Copa de la Reina de futbol. Els dos equips més en forma, el Barça i l'Atlètic de Madrid, s'enfronten en semifinals a partit únic. Les blaugranes -vigents campiones- viatjaran aquest dissabte cap a Madrid, on juguen diumenge. Les noies de Lluís Cortés arriben a aquest partit després de caure en Lliga contra l'Sporting de Huelva. Una patacada que les ha allunyat molt d'un títol que està pràcticament en possessió de l'Atlètic de Madrid.

Després de la sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva, Alexia Putellas assegura que afronten la semifinal de Copa contra l'Atlètic de Madrid amb la màxima il·lusió per sumar una victòria i classificar-se per a la final d'una competició de la qual són les vigents campiones.

"El sorteig ha volgut que siguin així les semifinals i ja està. Hem d'afrontar-ho amb la màxima il·lusió i amb les màximes ganes per poder estar a la final", assegura la futbolista blaugrana.

Per la seva banda, el tècnic Lluís Cortés vol oblidar al més aviat possible l'ensopegada a la Lliga i centrar-se en el pròxim partit.

"Elles ho tenen molt clar i en són molt conscients. Saben que dels partits que ja hem jugat no s'hi pot fer res i que el pròxim és el més important. Per tant, anem amb la màxima ambició, il·lusió i energia per guanyar el partit de diumenge."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut