Alexey Lutsenko (Astana) Foto: EFE
Ciclisme

Alexey Lutsenko guanya la sisena etapa del Tour

El ciclista kazakh de l'equip Astana ha creuat sol la línia d'arribada, situada al mont Aigoual, amb 55 segons d'avantatge sobre Jesús Herrada (Cofidis)

La sisena etapa del Tour de França no ha deixat canvis importants en la classificació general. Els principals favorits han preferit tenir una jornada tranquil·la i han cedit el protagonisme a altres corredors.

El final d'avui estava situat al Mont Aigoual. Un lloc de grans paisatges on s'hi arribava després de tres ascencions seguides. Dos ports de tercera cetgoria (Cap de Coste i Col des Mourèzes) i un de primera categoria (Col de la Lusette), han precedit els últims 15 quilòmetres fins a la meta.

L'escapada bona ha estat la d'Alexey Lusenko (Astana). El ciclista kazakh ha aconseguit la seva primera victòria d'etapa en el Tour. Darrera seu, a 55 segons, ha entrat el manxec Jesús Herrada (Cofidis). El grup amb tots els favorits ha cedit 2 minuts i 53 segons.

A la general, Adam Yates (Mitchelton) manté el mallot groc, amb 3 segons d'avantatge sobre Primoz Roglic (Team Jumbo) i Tadej Pogacar (UAE Team).

 

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut