Àlex Talavera anuncia que deixa la presidència de la UE Cornellà
Àlex Talavera (centre) anunciant que abandona la presidència del Cornellà (Alberto Casado / UE Cornellà)
Futbol català

Àlex Talavera anuncia que deixa la presidència de la UE Cornellà

L'exporter i excapità del club va assumir el càrrec el 2012 i plega amb el primer equip consolidat a la tercera categoria del futbol espanyol i amb més de mil jugadors al futbol formatiu

Redacció Esport3Actualitzat

El fins avui president de la Unió Esportiva Cornellà, Àlex Talavera, ha anunciat en una roda de premsa aquesta tarda que deixa el càrrec. Ho ha fet acompanyat del director general del club, Andrés Manzano, el mateix que va triar Talavera per encapçalar una candidatura que destronés l'històric José Gálvez, amb qui Manzano s'havia enfrontat.

Talavera va guanyar els comicis del desembre del 2012, i amb l'exporter i excapità del conjunt verd al capdavant, el Cornellà s'ha consolidat a la tercera categoria i ha mantingut el prestigi d'una de les estructures de futbol formatiu més potents del país, amb acords firmats amb diversos clubs estrangers i que agrupa més d'un miler de futbolistes. Però en el seu comiat, Talavera ha volgut incidir en la creació de l'InserCor, l'equip de futbol inclusiu del club.

Obligats a canviar de camp en cas de salvació

La notícia de la marxa de Talavera coincideix en el temps amb la incertesa d'on podrà disputar el Cornellà els seus partits si aconsegueix certificar la permanència a la Primera RFEF de cara a la temporada que ve. La normativa federativa obliga tots els equips de la categoria a disposar, a partir de l'any que ve, d'un terreny de joc de gespa natural.

El Cornellà ja té decidit que no canviarà la superfície sintètica del Nou Municipal, on només jugaran els equips de la base, i que buscarà un terreny de gespa natural al Baix Llobregat perquè el primer equip hi disputi els partits. En aquest sentit, una de les possibilitats més plausibles és la de la Bòbila, l'estadi del Gavà.

Anar al contingut