Alex Song
Alex Song durant un partit amb el Barça
Barça

Alex Song: "M'importava una merda ser un 'escalfabanqueta' al Barça pels diners que guanyava"

L'exjugador blaugrana reconeix que va acceptar sense problemes el rol de secundari a canvi de l'alta nòmina que tenia

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona va reforçar el seu mig del camp amb el fitxatge d'Alex Song la temporada 2012/13. Els blaugranes van pagar a l'Arsenal un traspàs de 19 milions d'euros pel pivot defensiu, que va firmar un contracte de 5 anys. En el seu pas per Can Barça no va destacar pel seu protagonisme sobre el terreny de joc i dos anys més tard va ser cedit al West Ham. L'any 2016, finalment, va ser venut al Rubin Kazan.

Ara, en un directe a l'Instagram del jugador dels Toronto Raptors Pascal Siakam, Song ha fet un repàs a la seva trajectòria i ha fet algunes confessions. Sobre la seva arribada a Barcelona, el migcampista ha destacat que no li va importar el rol de secundari perquè era conscient de l'alta nòmina que tindria.

"Quan el Barça em va oferir un contracte i vaig veure quant guanyaria, no m'ho vaig pensar dos cops. Vaig veure que la meva dona i els meus fills tindrien vides més còmodes una vegada jo acabés la meva carrera."

"Vaig parlar amb el director esportiu del Barça, que em va dir que no jugaria gaires partits, però no em va importar perquè sabia que em convertiria en milionari. No em va importar una merda ser un 'escalfabanqueta' al Camp Nou pels diners que guanyava."

Anar al contingut