Àlex Rins s'ha imposat a Motorland (Reuters)
Motor

Àlex Rins s'imposa al Gran Premi d'Aragó seguit d'Àlex Márquez

Joan Mir completa el podi i es posa líder a la classificació general després que Fabio Quartararo ha quedat fora dels punts

Actualitzat

Àlex Rins s'ha apuntat la seva primera victòria de la temporada en imposar-se al Gran Premi d'Aragó. El pilot barceloní de Suzuki ha suat el seu triomf ja que un altre pilot català, Àlex Márquez, l'ha assetjat en les últimes voltes i ha estat a punt de pispar-li el triomf. El tercer lloc del podi l'ha ocupat el mallorquí Joan Mir, que s'ha col·locat nou líder del Mundial desbancant un Fabio Quartararo desconegut, que s'ha quedat fora dels punts.

Maverick Viñales ha comandat la cursa en les primeres instàncies però ha hagut de cedir davant l'insistència de Rins, primer, per acabar caient a la quarta posició. Amb tot, el pilot de Roses continua tenint opcions per fer-se amb el títol mundial. Ara és tercer, a 12 punts de Mir, i continua sent l'opció més clara de títol per a un pilot català.

Rins, amb el seu triomf, s'ha tret l'espina en una temporada on no ha pogut lluitar pel títol després d'una caiguda al primer Gran Premi, que li va deixar seqüeles en les següents carreres. Però no és l'únic pilot català que s'ha exhibit a Motorland: també ho ha fet Àlex Márquez, que repeteix podi i demostra així que ja està completament adaptat per competir en MotoGP.

 

Anar al contingut