Àlex Palou durant un test amb McLaren
Àlex Palou durant un test amb McLaren (@AlexPalou)
Fórmula 1

Àlex Palou serà pilot suplent de McLaren a la Fórmula 1

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, de 25 anys, formarà part de l'escuderia britànica la temporada 2023

El pilot Àlex Palou i l'escuderia McLaren de Fórmula 1 han arribat a un acord perquè el català formi part de l'escuderia. Als 25 anys, el campió de la IndyCar la temporada 2021 serà el pilot reserva del combinat britànic el 2023

"M'emociona formar part de l'equip McLaren com a pilot reserva. He provat tant el MCL35M com el MCL36 i ha estat una gran experiència, així que no veig l'hora de col·laborar l'any que ve. Vull continuar el meu desenvolupament com a pilot i valoro la confiança que l'equip ha dipositat en mi."

L'anunci arriba un cop ha finalitzat el Mundial de Fórmula 1, en què Àlex Palou es va estrenar al Gran Premi de les Amèriques, al circuit d'Austin. El català va pilotar el McLaren de Daniel Ricciardo durant la primera sessió de lliures. 

Abans, Palou havia fet dos testos amb els de Woking, un al circuit de Barcelona-Catalunya i un altre a Àustria, al circuit de Spielberg. El responsable de l'equip, Andreas Seidl, ha explicat la decisió de comptar amb el de Sant Antoni de Vilamajor la temporada que ve.

"Va impressionar a la sessió d'entrenaments lliures d'Austin i en els testos de desenvolupament de pilots. Ha aconseguit molts triomfs a l'automobilisme, especialment el títol a la IndyCar, i ja és brillant que pugui expandir el seu paper a l'equip."

Anar al contingut