Àlex Palou durant una prova d'IndyCar
Àlex Palou perd el liderat de la IndyCar (EFE)
IndyCar

Àlex Palou guanya a Elkhart Lake i torna a ser líder a la IndyCar

El pilot ha aconseguit el segon triomf de la temporada i recupera el liderat de la classificació general

Francesc RosésActualitzat

Àlex Palou ha obtingut la seva segona victòria en la Fórmula Indy en imposar-se en una emocionant cursa al circuit d'Elkhart Lake, coneguda com el Gran Premi de Road America. Palou ocupava la cinquena posició en l'engraellat de sortida, però ha anat fent bons avançaments i ha fet bona part de la cursa en el segon lloc darrere de Josef Newgarden. El pilot del RACC ha fet una carrera perfecta i no ha comès cap errada, acompanyat també per l'estratègia del seu equip i la bona feina dels mecànics a les aturades al box.

Després de l'última neutralització de la carrera a causa d'un accident, Palou continuava en la segona posició rere Newgarden. Només quedaven dues voltes per a l'arribada, i en el moment del reinici, ha accelerat a fons en la recta més llarga, i ha superat Newgarden, no se sap si per un error del pilot o per un problema mecànic. El pilot de Chip Gannassi ha aconseguit fer l'última volta com a líder solitari i ha pogut aguantar la pressió de Colton Herta, que ha estat el segon classificat. Els seus rivals més importants en el campionat han acabat rere seu, com és el cas del seu company a l'equip Ganassi, Scott Dixon, que ha acabat quart, i sobretot Patricio O'Ward, que encapçalava la classificació abans d'aquesta carrera, i que finalment ha acabat novè.

El pilot del RACC torna a ser líder de les Indy Series, amb 28 punts d'avantatge sobre O'Ward i 53 sobre Dixon. Palou ja va guanyar la prova inaugural del campionat a Barber, i va quedar segon en les mítiques 500 Milles d'Indianapolis.

 

 

 

Anar al contingut