Àlex Palou pilotarà un cotxe de l'equip Chip Ganassi la pròxima temporada (EFE)
Automobilisme

Àlex Palou fitxa per Chip Ganassi, el millor equip de la Fórmula Indy

Després d'una prometedora temporada de debut, el pilot català fa un pas endavant i compartirà escuderia amb Scott Dixon, vigent campió, Marcus Ericsson i Jimmie Johnson, set vegades guanyador de la NASCAR

Francesc RosésActualitzat

Àlex Palou participarà en el pròxim campionat de Fórmula Indy en un dels monoplaces de l'equip de Chip Ganassi, un dels més grans de l'especialitat.

Palou, que va debutar aquest any en la Fórmula Indy amb l'equip Dale Coyne Racing, i ha destacat com un dels millors debutants dels últims anys, entrarà en el mateix equip de l'actual campió Scott Dixon. També estaran en aquesta formació el suec Marcus Ericsson, i el set vegades campió de la NASCAR, Jimmie Johnson que donarà el pas a la Fórmula Indy.

Palou va sorprendre al mon de la Fórmula Indy pel primer podi que va aconseguir en la tercera carrera, i pel fet d'haver donat la volta individual més ràpida en les classificacions per les 500 Milles d'Indianàpolis. El pilot de San Antoni de Vilamajor té residència a Girona, i té 23 anys.

L'equip de Chip Ganassi està considerat com el millor de l'especialitat, com ho demostra el fet de la gran temporada que ha realitzat el seu pilot Scott Dixon a l'obtenir el sisè títol en l'especialitat. En el proper campionat, Chip Ganassi hi participarà amb quatre cotxes, a part de les curses de la temporada. Jimmie Johnson només participarà en un nombre determinat de curses. Palou ocuparà el lloc que ha deixat el suec Felix Rosenqvist, que ha fitxat per l'equip Arrow McLaren.

Després d'una prometedora temporada de debut, el pilot català s'ha mostrat entusiasmat per poder córrer amb l'equip més llorejat de la història de la competició.

"Dir que estic emocionat o excitat de fer aquest pas en la meva carrera seria quedar-se curt. Pilotar per a Chip Ganassi és un somni complert. He seguit aquest equip des que tinc memòria, és el tipus d'equip i propietari per al qual tot pilot voldria córrer", ha assegurat en un comunicat del seu nou equip.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut