MotoGP

Àlex Márquez, més a prop de ser el nou company del seu germà Marc a Honda

El possible fitxatge del francès Johann Zarco per Avintia Ducati obriria les portes d'Àlex Márquez, segons han confirmat fonts de l'equip italià a Catalunya Ràdio; la notícia oficial es podria saber aquest dilluns

Actualitzat

La temporada ja ha acabat i comencen els "fitxatges". Un dels més sonats podria ser el d'Àlex Márquez per l'equip Honda, sobretot perquè tots dos germans, Àlex i Marc, acabarien fent equip a la categoria reina del Mundial de motociclisme. Aquest dilluns és molt probable que es confirmi el veredicte de manera oficial. 

Àlex Márquez està cada vegada més a prop de ser el company del seu germà Marc Márquez a l'equip oficial Honda Repsol de MotoGP la temporada que ve. Fonts de l'equip Avintia Ducati han confirmat a Catalunya Ràdio que hi ha una operació en curs per fitxar el francès Johann Zarco, el rival d'Àlex Márquez per la moto que deixa lliure Jorge Lorenzo amb la seva retirada. Aquesta operació compta amb el vistiplau de Ducati fàbrica i de Dorna.

Hi ha, però, un darrer escull per a Àlex Márquez: els responsables japonesos d'Honda han d'acabar d'entendre el missatge que dijous els va enviar Marc Márquez, que vol córrer amb el seu germà el 2020. Les operacions Zarco a Ducati i Alex Márquez a Honda es podrien concretar aquest mateix cap de setmana.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut