MotoGP

Àlex Márquez mostra bones sensacions en els primers tests, dominats per Quartararo

El pilot cerverí ha completat la primera jornada de tests al circuit de Xest amb un total de 53 voltes i ha acabat 23è, a 2 segons i 7 dècimes del més ràpid, Fabio Quartararo

Actualitzat

A menys de 48 hores del final del Mundial del 2019, al circuit Ricardo Tormo de Xest ja s'hi ha inaugurat la pretemporada del Mundial del 2020. Un dels canvis substancials d'un campionat a l'altre és la presència d'Àlex Márquez a la graella de MotoGP, al mateix equip que el seu germà Marc, en substitució del retirat Jorge Lorenzo.

Àlex, flamant campió del món de Moto2, ja ha rodat aquest dimarts amb una Honda de MotoGP, tot i que no ho ha pogut fer amb els colors de Repsol Honda. El petit dels Márquez ja lluïa el número 73 a la moto, però tant el vehicle com la granota eren negres, sense logos, per no trencar cap acord de patrocini.

Tot i que abans ja havia pilotat la moto del seu germà, en un parell d'ocasions, Àlex Márquez ha pogut testar la diferència de potència de la categoria reina i ha perdut el control de la moto, sense conseqüències. El pilot cerverí ha completat la primera jornada de tests amb un total de 53 voltes i ha acabat 23è, a 2 segons i 7 dècimes del més ràpid, Fabio Quartararo.

El pilot francès de Yamaha ha dominat la sessió, seguit de Maverick Viñales, Franco Morbidelli, Andrea Dovizioso i Marc Márquez, que ha acabat cinquè, a poc més de mig segon del millor registre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut