Àlex Márquez vola al GP de Catalunya i assalta el liderat (EFE)
Moto2

Àlex Márquez vola al GP de Catalunya de Moto2 i assalta el liderat

El pilot de Cervera s'ha convertit en el nou líder del Mundial de Moto2 després d'aconseguir la tercera victòria consecutiva al Gran Premi de Catalunya

Eva FríasActualitzat

Àlex Márquez ha estat el vencedor de la cursa de Moto2 al Gran Premi de Barcelona-Catalunya i es posa líder de la categoria intermèdia. A més, es converteix en el primer pilot que guanya tres curses consecutives a Moto2 des que ho va fer el portuguès Miguel Oliveira el 2017.

El de Cervera sortia en la sisena posició de la graella, i tot i que no ha completat una bona sortida, ha mantingut la mateixa plaça, ha sabut gestionar la carrera a la perfecció i a poc a poc s'ha situat en la lluita pel podi. Després, ha hagut de superar homas Luthi, amb qui es disputava el liderat de la classificació general després de la caiguda de Lorenzo Baldassarri. Finalment, el suís s'ha hagut de conformar amb la segona posició i el valencià Jorge Navarro ha completat el podi en superar Augusto Fernández, el "poleman", que s'ha quedat a les portes del podi, ja que ha quedat quart. Navarro suma així el seu quart podi de la temporada.

El barcelonès Xavi Vierge també ha completat una bona cursai ha acabat en la vuitena posició.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut