MotoGP

Àlex Márquez explica què li va passar al seu germà Marc perquè hagués de tornar al quiròfan

Redacció Esport3 Actualitzat
Àlex Márquez a la graella del GP d'Andalusia de MotoGP
Àlex Márquez a la graella del GP d'Andalusia de MotoGP

El trencament de la placa que li subjectava l'húmer i la necessitat de tornar a passar pel quiròfan només 13 dies després de la primera intervenció condicionen totalment la temporada a Marc Márquez, que veu com es perd dues curses malgrat els esforços a contrarellotge per tornar a pujar a la moto.

Aquest dijous, el seu germà i company d'equip a Honda, Àlex, ha explicat com es va produir aquesta segona lesió:

"Això que li va passar pot passar a qualsevol a casa. Es va despertar per treure els gossos i va anar obrir un finestral força gran que dona accés al pati i se li va trencar la placa. Ens va despertar de seguida a mi i al fisioterapeuta. Ja sabia que se li havia trencat perquè se li movia el braç. Va ser dilluns al matí".

 

En un terreny més personal, Àlex Márquez ha explicat les sensacions que té en aquest inici de temporada ara que s'estrena a la màxima categoria del Mundial de motociclisme:

"Costa adaptar-se a una categoria nova, i després de tants mesos aturat, una mica més, per això és difícil treure conclusions. Estic content perquè hi ha hagut una evolució constant. L'objectiu a Brno és estar més a prop del capdavant perquè, a més, és un circuit que em va bé".

 

Sobre el futur, el petit dels Márquez prefereix tocar de peus a terra i no mirar gaire més enllà de la pròxima cursa:

"Sé on soc i sé que soc 'rookie'. No em fixo en ningú i alhora em fixo en tothom perquè soc el primer que voldria estar més a prop. Soc un pilot tranquil i m'agrada fer passos ferms".

 

 

 

Anar al contingut