MotoGP

Àlex Márquez: "El següent somni que tinc és ser campió de MotoGP"

Fins al mes de febrer, als entrenaments de Sepang, no tornarà a pujar a la seva nova moto

Sebas GuimActualitzat

Àlex Márquez mai ha tingut pressa per aconseguir els seus objectius i, a base de treballar i insistir, ha aconseguit tot allò que s'ha proposat. Després dels seus èxits a Moto3 i Moto2, ara fa el salt a MotoGP. I ho fa amb les idees clares i l'objectiu molt ben marcat, ser campió, també, a la categoria reina del motociclisme.

"És un tren que potser només passa una vegada a la vida. Ara que tinc aquesta oportunitat i somiar és gratis, el següent somni és ser campió del món de MotoGP, una cosa que només aconsegueixen elegits del motociclisme."

Elegits com el seu germà Marc Márquez, el gran dominador de la graella, amb qui compartirà box a l'equip Repsol Honda. Després de dos anys en què la segona moto de l'equip ha rendit per sota del nivell habitual, el petit dels Márquez confia tornar-la a situar en les posicions de privilegi. De moment, ja li ha començat a agafar el fil.

"De moment, m'estic sentint molt bé. Estic content de veure que en alguns punts del circuit vaig ràpid, vaig fort."

L'Àlex té ganes de tornar a pujar a la seva nova moto, però haurà d'esperar fins a començaments de febrer, en els primers entrenaments oficials al circuit de Sepang, un mes abans del seu debut al Mundial, en el Gran Premi de Qatar al circuit de Losail.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut