Motor

Takaaki Nakagami, el més ràpid a la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de Terol

Domini inèdit d'Honda en entrenaments aquest any: el pilot japonès s'ha imposat en la segona sessió i en la taula combinada de temps, mentre Àlex Márquez havia sigut el més ràpid en la primera tanda

Xavier GuillénActualitzat

Takaaki Nakagami ha dominat clarament el segon entrenament lliure de MotoGP, mentre que Àlex Márquez ho ha fet en el primer del dia.
En la classificació combinada, el japonès ha superat clarament els rivals. Ha avantatjat, per aquest ordre, Maverick Viñales, Cal Crutchlow, Fabio Quartararo, Joan Mir, Àlex Márquez i Àlex Rins, el vencedor diumenge passat a Motorland en el Gran Premi d'Aragó.

L'èxit dels pilots d'Honda ha estat notable: per primer cop els quatre corredors de l'ala daurada són dins dels 11 primers. Suzuki i Yamaha s'ha defensat, mentre que Ducati està completament desapareguda. El millor de les motos italianes, Johan Zarco, tretzè, i Dovizioso, dinovè, molt lluny de Nakagami. Pecco Bagnaia ha caigut sense conseqüències i Valentino Rossi continua absent afectat per Covid.

 

 

Sam Lowes, el millor de Moto2

Sam Lowes ha confirmat el seu bon moment en el circuit aragonès. Va guanyar diumenge passat i avui ha anotat el millor temps. A la segona posició s'ha classificat Jorge Navarro que ha millorat força del matí a la tarda. Héctor Garzó és tercer i Jorge Martín sisè.

El català Edgar Pons ha tornat a brillar amb el desè lloc. El de Barcelona ha caigut, però no s'ha fet mal. L'entrenament s'ha aturat amb bandera vermella, perquè els comissaris netegessin de grava l'asfalt. Xavier Vierge és vintè. L'entrenament s'ha tornat a aturar amb bandera vermella amb la caiguda, sense conseqüències de Lowes, el britànic que ha dominat la jornada. El líder Enea Bastianini ha acabat catorzè.

 

Masià, el més ràpid a Moto3

Jaume Masià, el guanyador del Gran Premi d'Aragó diumenge passat, ha estat el més ràpid a la primera jornada del Gran Premi de Terol, segona cursa consecutiva al circuit de Motorland. El pilot valencià ha superat per només 4 mil·lèsimes la català Jeremy Alcoba. Els han seguit Romano Fenati, Raúl Fernández i Gabri Rodrigo, que ha patit una caiguda sense conseqüències a l'últim minut de la segona sessió.

Albert Arenas, el líder del mundial, s'ha classificat novè, just darrera del segon del mundial Ai Ogura. Celestino Vietti, tercer del campionat, és quinzè. En aquest gran premi reapareix Tony Arbollino, absent a l'anterior per culpa de la COVID.

Anar al contingut