Motociclisme

Àlex Márquez domina els lliures de Moto2 i Jorge Martín bat el rècord del circuit de Losail en Moto3

El petit dels germans Márquez ha fet el millor temps; a 38 mil·lèsimes, el britànic Sam Lowes, i a 58, l'italià Francesco Bagnaia

Àlex Márquez celebran el temps aconseguit (@MotoGP)

Àlex Márquez ha estat el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures de Moto2 del Gran Premi de Qatar, la prova inaugural del mundial de motociclisme que arrenca aquest cap de setmana al circuit de Losail. El petit dels germans Márquez ha fet el millor temps després de superar per només 38 mil·lèsimes el britànic Sam Lowes i en 58 a l'italià Francesco Bagnaia. Lorenzo Baldasarri, que havia dominat la primera sessió, ha estat cinquè.

Pel que fa a la resta de pilots catalans de la categoria, Isaac Viñales ha acabat setè i Xavi Vierge, quinzè, mentre que el mallorquí Joan Mir, company d'equip d'Àlex Márquez, ha estat tretzè.

Jorge Martín, un coet a Moto3

Jorge Martín ha escombrat en la primera jornada d'entrenaments lliures de Moto 3 del Gran Premi de Qatar. El pilot madrileny ha trencat el rècord del circuit de Losail que tenia Àlex Rins des del 2014. Martín ha dominat tota la sessió i, tot i rodar amb trànsit, ha deixat a sis dècimes el segon, l'italià Nicolò Antonelli. Enea Bastinani ha estat tercer i Gabriel Rodrigo, pilot argentí resident a Catalunya, quart. L'únic representant català de la cilindrada petita, el gironí Albert Arenas, ha estat dissetè.