Àlex Márquez, padrí d'excepció al Castell dels Templers de Lleida
Esquí

Àlex Márquez apadrina un equip d'esquiadores que volen participar a Pequín 2022

L'objectiu és trobar finançament procedent d'empreses perquè quatre esquiadores, tres de les quals són catalanes, augmentin les seves opcions de participar als Jocs Olímpics de Pequín 2022

Actualitzat

Als últims Jocs Olímpics d'hivern, a Pyeongchang 2018, no hi va haver cap esquiadora a la selecció espanyola. Perquè no torni a passar, aquest dimecres s'ha presentat una iniciativa al Castell dels Templers de Lleida. L'apadrina el pilot de motos Àlex Márquez i la lidera la cadena de tallers mecànics Rodi, amb seu a la capital del Segrià.

L'objectiu és trobar finançament procedent d'empreses perquè quatre esquiadores, tres de les quals són catalanes, augmentin les seves opcions de participar als Jocs Olímpics de Pequín 2022.

Durant l'acte se li ha preguntat a Àlex Márquez, naturalment, sobre la possibilitat de proclamar-se campió del món de Moto2. Quan queden 4 grans premis, és el líder de la classificació, amb 40 punts sobre Augusto Fernández i 44 sobre el sud-africà Brad Binder. El pilot de Cervera assegura que afronta les quatre curses com si fossin quatre finals i reitera que es troba en la millor posició per aconseguir el títol mundial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut