Espanyol

Álex López: "Tots hem d'estar preparats per marcar"

El migcampista de l'Espanyol, que es va estrenar al camp del Vila-real, es mostra disposat a aprofitar tots els minuts que li doni Rubi

Actualitzat

El jugador de l'Espanyol Álex López s'ha mostrat molt satisfet del gol que va marcar davant el Vila-real en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, el primer que marca amb el primer equip: "Estic molt content, ho vaig celebrar amb els companys. El míster ens diu que hem de marcar, tots hem d'estar preparats per fer-ho. En aquell partit em va arribar a mi i ho vaig aprofitar", ha explicat.

En aquest sentit, el migcampista blanc-i-blau es va mostrar decidit a aprofitar totes les oportunitats que li brindi l'entrenador, Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. "La decisió de jugar és del cos tècnic, però intento esprémer tots els minuts. He de demostrar la meva qualitat en el camp", ha afirmat.

El migcampista del planter ha lamentat la reacció del Vila-real, que va empatar en els minuts finals un partit que l'espanyol dominava per 0-2. "El rival va pressionar bastant en els últims compassos", ha recordat, i ha admès que "hem de corregir errors" per evitar que s'escapin partits en els minuts finals.

A nivell col·lectiu, el jugador ha qualificat la primera volta com a "bastant bona", encara que ha reconegut que, abans de tancar l'any, l'equip va tenir una petita baixada. "Intentem anar a guanyar cada partit i ara pensem en Anoeta, aquest dilluns".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut