Álex López, en una imatge d'arxiu (@RCDEspanyol)
Espanyol

Álex López s'acomiada de l'Espanyol: "Només tinc paraules d'agraïment"

El jugador del planter posa fi a 12 anys de vestir la samarreta blanc-i-blava i marxa al Mirandés

Actualitzat

L'ara migcampista del Mirandés Álex López s'ha acomiadat de l'Espanyol, el seu exequip, i on va créixer com a futbolista des de 2009, a través d'una emotiva carta en la qual ha explicat que només té "paraules d'agraïment per tots els anys" que ha passat al club periquito "fins a arribar a la primera plantilla".

 

El migcentre de Terrassa s'ha recordat de tots els professionals que van fer possible que arribés a la màxima categoria amb el club de la seva vida a través de les xarxes socials. "Sense tots els treballadors, tant del futbol base com del primer equip, tècnics, fisioterapeutes, encarregats de material, companys i afició no ho hauria aconseguit", ha reflexionat.

Álex López ha comentat que "tot en la vida té el seu final" i s'ha acomiadat amb els millors desitjos per a l'Espanyol, tant "per al present com per al futur." "Allà on vagi us seguiré de prop", ha afirmat el jugador del planter, que posa el punt final a més de dotze anys de vestir la samarreta blanc-i-blava.

El migcampista, arribat als 12 anys al planter espanyolista, va anar cremant etapes fins a debutar amb el primer equip en la campanya 2018-19. En la temporada 2019-20 va jugar com a cedit al Lugo. En el curs actual, de tornada a l'equip, només ha disputat un partit amb l'Espanyol a la Copa del Rei. Buscant minuts, López ha acceptat l'oferta del Mirandés.

Anar al contingut