Àlex Granell
Àlex Granell (Foto: La Liga)
Futbol

Àlex Granell i Marta Corredera, escollits millors futbolistes catalans de l'any

Rebran els guardons dimarts que ve durant la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català, que oferirà Esport3 a les 19:25

Actualitzat

El jugador del Girona Àlex Granell, en categoria masculina, i Marta Corredera (actualment al Llevant), en la femenina, han estat escollits millors jugadors de l'any 2018, segons la Federació Catalana de Futbol. El capità del Girona ha estat el més votat d'entre els finalistes (també estaven nominats Sergio Busquets, Jordi Alba, Gerard Moreno i Mariano Díaz).

Els guardons s'entregaran dimarts que ve en la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català que organitza la Federació Catalana i que Esport3 oferirà el dia 16 a les 19:25

En aquesta edició també es premiarà l'entrenador "Rubi" i Sergio Gonzalez, pels seus ascensos amb l'Osca i el Valladolid, com a millors tècnics catalans.

Pel que fa als millors jugadors en projecció, els guardonats han estat Carles Aleñá i  Maria Llompart. I lla de millor àrbitre el Xavier Estrada. 

Pel que fa al futbol sala el premi al millor jugador i jugadora és per a Marc Tolrà i Berta Velasco, i millor entrenador Andreu Plaza.

En la categoria de 'Millor Gol', que atorga TV3, les votacions segueixen obertes i els tres candidats són: Pedro Porro (CF Peralada-Girona 'B'), Cristina Baudet (RCD Espanyol) i Toni Larrosa (AE Prat). Les votacions per triar el millor gol català de la temporada passada es poder fer en aquest ENLLAÇ.

Anar al contingut