Futbol

Àlex Fernández (Cadis): "Per als rivals és una alegria que no hi hagi Messi"

El jugador de l'equip andalús ha assegurat, en una entrevista a TV3, que no es refia del Barça tot i l'estat crític del conjunt de Koeman

Xavi LemusActualitzat

El Barça arriba a Cadis en una crisi de joc i resultats. Però els jugadors locals no es refien de l'estat crític del conjunt de Koeman. Així ho ha assegurat en una entrevista a TV3, el futbolista de l'equip gadità Álex Fernández.

"És veritat que el Barça no és aquell equip de fa uns anys tan brillant, però ara estan més aviat en un any de transició", ha indicat Álex Fernández.

En aquest sentit, el futbolista del Cadis ha assegurat que el Barça "segueix sent dels millors clubs del món".

L'equip andalús va ser una de les bèsties negres dels blaugranes la temporada passada. Van guanyar com a locals i van ser capaços de treure un empat del Camp Nou. I amb Álex Fernández com a protagonista golejador.

"Som un equip defensivament molt fort, que surt a la contra i potser el Barça pateix més amb equips així", ha explicat el jugador del Cadis.

En l'entrevista a TV3, Álex Fernández ha assegurat que "intentarem fer com l'any passat, és a dir, aguantar el màxim possible, intentar evitar que tinguin ocasions clares i aprofitar les nostres.

L'absència de Messi

Una de les grans diferències respecte a l'últim curs futbolístic és l'absència de Leo Messi. Pels rivals és una bona notícia.

"Si no el millor [Messi], dels dos millors de la història, la veritat és que és una gran pèrdua per al Barça, però per als equips que juguem contra els blaugranes és una alegria", ha declarat Álex Fernández.

També és novetat aquesta temporada la presència de públic, i pels jugadors del Cadis és una força afegida. "Sempre que juguem a casa és un al·licient molt gran jugar amb la nostra gent, perquè empenyen molt, es fan notar i hi haurà un gran ambient", ha assenyalat Álex Fernández, que ha lamentat que "només sigui un seixanta per cent de capacitat a l'estadi, però el seixanta per cent que hi hagi segur que crearà un ambient de futbol molt bo".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut