Álex Collado es queda sense fitxa al Barça (@fcbarcelona_cat)
Barça

Álex Collado tampoc tindrà fitxa al Barça B

Després de no ser inscrit amb el primer equip blaugrana, el futbolista de Sabadell no apareix a la llista de dorsals del filial

Álex Collado, que s'ha quedat sense fitxa en el primer equip del Barça, tampoc apareix inscrit en la llista de dorsals del filial blaugrana, un fet que li hagués permès jugar a la Lliga.
   
Collado ho tenia pràcticament fet per marxar cedit al Sheffield United anglès, però l'operació no es va acabar tancant i el mercat va acabar sense que aparegués inscrit com a jugador del primer equip, tal com el seu contracte estipulava que havia de succeir a partir d'aquest curs 2021-2022.

 

   
L'entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha deixat clar durant tota la pretemporada que no compta amb Collado, capità del filial la campanya passada, i no l'ha convocat en cap dels tres primers partits de Lliga.
   
Malgrat que encara podria ser inscrit en el primer equip amb el dorsal 25, l'únic que queda lliure, el club de moment no té la intenció de fer-ho i insta el jugador a buscar-se el futur en un altre lloc. Les úniques opcions ara mateix són Rússia i Turquia, on el mercat de fitxatges encara està obert.

 

Anar al contingut