Futbol

Álex Bergantiños, en llibertat sense càrrecs després de declarar pel seu polèmic àudio

El capità del Deportivo de la Corunya s'explica davant de la Policia Nacional després de titllar de "paripé" el partit contra el Fuenlabrada i parlar de la possibilitat de negociar el resultat amb els jugadors del conjunt madrileny

Actualitzat

Segueix el serial del "cas Fuenlabrada", amb l'equip madrileny i el Deportivo de la Corunya com a principals protagonistes. Després de diverses anades i vingudes amb la disputa del partit, que finalment es jugarà divendres, ara ha esclatat un altre focus de conflicte, aquest cop relacionat amb un possible cas d'adulteració per part del conjunt corunyès. I és que s'ha filtrat un àudio del capità del Deportivo, Àlex Bergantiños, dirigit als seus companys d'equip, en què titllava el partit de "paripé" i parlava de la possibilitat de "seure a parlar del resultat amb els jugadors del Fuenlabrada".

 

Un àudio que el CF Fuenlabrada va denunciar davant de la Fiscalia per possible "adulteració" de resultat, motiu pel qual la Policia ha citat Bergantiños per declarar aquest dimecres. El jugador, que ha estat posat en llibertat sense càrrecs després de declarar pel seu polèmic àudio, ha explicat que "era una manera col·loquial de parlar amb els jugadors d'una plantilla que se sent menystinguda", tot i que s'ha mostrat "dolgut" pel fet que algú del vestuari corunyès hagi filtrat l'àudio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut