Carles Aleñá, en un partit de la temporada passada (EFE / Kiko Huesca)
Barça

Aleñá: "Si surts a esperar el Barça al Camp Nou, et maten"

L'actual migcampista del Getafe alerta sobre els perills del campió de Copa. Assegura que, si marca, no ho celebrarà, i confia que Messi no canviï d'aires: "Esperem que es quedi tota la vida al Barça"

Redacció Esport3Actualitzat

Al Getafe, com la temporada passada al Betis, sí que ha trobat els minuts que no tenia al Barça. Carles Aleñá és un dels habituals per a Bordalás. L'equip madrileny lluita per escapar-se del descens. L'últim empat contra el Madrid no els va deixar gaire bon gust de boca. Ara els toca la visita al campió de Copa. Aleñá avisa.

"Hem de sortir a guanyar. Si surts a esperar el Barça, o a no perdre, normalment et maten al Camp Nou. Hem de fer un partit incòmode per a ells."

Aleñá ha admès que, si marca, no celebrarà el gol. "M'he criat allà, des dels 6 anys", ha justificat. Tampoc ha amagat el seu desig que el Barça guanyi el títol de Lliga i que Messi continuï de blaugrana.

"S'ha guanyat tot el dret del món a decidir què vol fer amb el seu futur. Esperem que es quedi tota la vida."

Des de Getafe, no li ha passat desapercebuda la progressió de Frenki de Jong. S'ha consolidat en l'onze de gala de Koeman, i amb galons de líder.

"Ja el coneixia de l'Ajax. Sabia que el Barça era el lloc perfecte per a ell. Estem veient la millor versió. Està en un gran moment de forma i me n'alegro."

A l'estiu, haurà de tornar a Barcelona, més madur i més rodat. "Aquí he millorat molt el meu treball defensiu", ha admès el del Maresme.

Anar al contingut