Futbol

Aleñá: "Necessitava fer un pas endavant per tornar a sentir-me protagonista"

Una setmana després del seu debut amb el Getafe, l'exmigcampista del Barça ha estat presentat com a nou jugador "azulón". El mataroní estrena la seva segona cessió per buscar minuts, després d'haver jugat al Betis la temporada passada.

Actualitzat

De no comptar per a Ronald Koeman, al Barça, a debutar al Getafe en només tres dies a la plantilla "azulona". Carles Aleñá va fer les maletes a començaments d'any i se'n va anar a Madrid per jugar a les ordres de Pepe Bordalás. Al Coliseum Alfonso Pérez disposa de sis mesos per tornar a demostrar que té un lloc al Barça. El migcampista de Mataró té clar que, després de l'absència de minuts en els últims mesos, havia de prendre una decisió.

"Vull tornar a sentir-me futbolista, sentir-me protagonista. A Getafe tinc la confiança que necessito. No crec que em fallés Koeman, però soc conscient que hi ha altres jugadors que estan al davant. En aquests casos has de ser valent. Necessitava fer un pas endavant per poder jugar."

La jugada, de moment, li està sortint rodona. En la primera oportunitat que ha tingut, el tècnic del Getafe l'ha posat de titular. Va ser al camp de l'Elx, en la victòria dels del sud de Madrid, per 1 a 3.

Al Getafe, Aleñá s'ha retrobat amb Marc Cucurella, amb qui ja va compartir vestidor en les categories inferiors del Barça durant vuit temporades. El lateral esquerre va ser clau perquè fructifiqués la cessió sense opció de compra, fins al final de la temporada.

"Cucurella em va parlar molt bé del club i em refio molt de la paraula d'un amic amb qui he compartit molts anys a la Masia. Estic mollt feliç de tornar a estar amb ell."

Carles Aleñá ha estat presentat aquest dilluns com a nou futbolista del Getafe, en un acte en què també s'ha estrenat Takefusa Kubo, jugador cedit pel Reial Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut