Futbol

Alemanya vol acomiadar-se amb una victòria, mentre que Portugal busca fer història

Alemanya i Portugal s'enfronten avui en el partit pel tercer i quart lloc del Mundial d'Alemanya. Mentre que els portuguesos busquen igualar la millor classificació de la seva història, els alemanys volen acomiadar-se dels seus aficionats amb una victòria.

Actualitzat
El partit de consolació acostuma a ser trist, però Alemanya i Portugal sembla que estan encantats amb el fet de disputar-se el tercer i quart lloc del Mundial. Figo i Cristiano Ronaldo, passat i futur dels portuguesos, tenen més complicitat que mai i l'ambient en l'equip de Luiz Felipe Scolari és d'alegria. Si Portugal queda tercer, haurà igualat la seva millor classificació en un Mundial, la que va aconseguir ara fa quaranta anys liderada pel mític Eusebio. És lògic que Felipao hi planti cara.

A Alemanya tampoc hi ha depressió. Klinsmann ha tornat la il·lusió a tot un país i, tot i l'eliminació, ha aconseguit els trofeus menors. Millor jugador jove per a Podolski i, segurament, el màxim golejador del campionat per a Klose. Per cert, que el davanter és l'únic dubte d'Alemanya per al partit. Avui, a Stuttgart, lluny de consolar-se, Alemanya i Portugal buscaran assentar les bases d'un futur prometedor per a tots dos.
Anar al contingut