Les jugadores alemanyes celebren el gol de la victòria davant de les espanyoles (EFE)

Alemanya no dona marge a la sorpresa i venç Espanya al Mundial de futbol femení (1-0)

Daebrits ha estat l'autora del gol de les germàniques després d'aprofitar una doble errada de Sandra Paños i Marta Torrejón

Xavi LemusActualitzat

Alemanya arribava al duel contra Espanya sense la seva millor jugadora, Marozsán, lesionada. Això obria les opcions de les jugadores espanyoles de donar la sorpresa. Durant bona part del partit, el domini ha estat de l'equip de Jorge Vilda, però sense profunditat. De fet, la millor opció de "la Roja" ha estat en el minut 13, quan Nahikari ha fallat un clara ocasió per obrir el marcador. La selecció alemanya ha anat de menys a més, i a poc d'arribar al descans, ha aprofitat una doble errada de la portera Sandra Paños i la lateral Marta Torrejón per fer l'únic gol del matx gràcies a una rematada de Daebritz.

En el segon temps, la pilota ha passat més estona pels peus del combinat espanyol, però sense poder superar en cap moment el mur alemany. De fet, les millors ocasions per marcar han estat per a la selecció germànica, però ni  Buehl ni tampoc Magull han encertat. Un peatge que no els ha passat factura, ja que finalment s'han endut el triomf que les consolida com a líders del grup. Espanya ara té com a clar objectiu aconseguir la segona posició.