Alemanya, Holanda i Croàcia han aconseguit el bitllet per disputar l'Eurocopa 2020 (Reuters)
Futbol

Alemanya, Holanda i Àustria es classifiquen per a l'Eurocopa 2020

Ja són setze les seleccions que tenen el bitllet assegurat per disputar l'Eurocopa 2020

Actualitzat

Amb la classificació que han aconseguit Alemanya, Holanda i Àustria aquest dissabte ja són setze les seleccions que tenen el bitllet assegurat per disputar l'Eurocopa 2020.

El conjunt alemany, amb Ter Stegen assegut a la banqueta, ha superat l'últim escull que li feia falta per assegurar-se una plaça en la màxima competició continental de seleccions i ho ha fet amb una golejada, 4-1 sobre Bielorússia. Dos dels gols d'Alemanya els ha fet el madridista Toni Kroos mentre Gortzka i Ginter han estat els autors de les altres dues dianes.

Holanda, per la seva banda, amb Frenkie de Jong de titular, n'ha tingut prou amb un empat a 0 enfront d'Irlanda del Nord per confirmar la seva plaça a l'Eurocopa del pròxim any. L'equip que dirigeix Ronald Koeman, a més, s'ha vist beneficiat per un penal fallat per part del conjunt britànic.

Finalment, Croàcia també ha fet la feina davant Eslovàquia (3-1). Els croats s'han vist sorpresos pel gol que ha fet Bozenik a la mitja hora de joc però després del descans entre Vlasic, Petkovic i Perisic han capgirat el marcador.

 

Anar al contingut